Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me poezi ” Nuanca dashurie ” të autorit Florin Islamaj dhe redaktim të Lulzim Hajdarit.

11667379_10205846825482509_3139227989468477063_n

 

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon librin me poezi ” Nuanca dashurie ” të autorit  Florin Islamaj   dhe redaktim të Lulzim Hajdarit.

 

 

“Nuanca dashurie” te autorit Florin Islamaj

Redaktor: Lulzim Hajdari
Recensent: Vera Istrefaj
Botimi i parë, 2015

Përgatiti për botim: Roland Lushi

Formati : 14x20cm

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit
Tirazhi 500 kopje

 

 

 

Roland-Lushi

Roland Lushi

 

Botimet ADA
Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, korrik 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s