Shtëpia Botuese “ADA ” publikon veprën e një figurë embelematike të politikës dhe kuturës shqiptare, atë të ISUF LUZAJ , me titull “ Princesha Rugina “ dhe të përgatitur nga Zyba Hasa

11703305_10205846986886544_1901763418137204163_n

 

Shtëpia Botuese “ADA ” publikon  veprën  e një figurë embelematike të politikës dhe kuturës shqiptare, atë të ISUF LUZAJ , me titull “ Princesha Rugina “ dhe të përgatitur nga Zyba Hasa.

 

 

Titulli : Princesha Rugina

Autor : Isuf Luzaj

Përgatiti për botim: ZYBA HYSA

Formati : 14×20.5cm

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

ISBN: 978-9928- 193-87-2

 

Roland-Lushi

Roland Lushi

 

Botimet ADA
Shtëpia botuese “ADA”
Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, korrik 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s