“Përmasa e Eklipsit” si shprehishmëri dhe diapazon i vetë përmasave njerëzore. – Parathënia e Vëllimit Poetik “Përmasa e Eklipsit” të autores Rabije Bytyqi / Nga : Agron Shele

    “Përmasa e Eklipsit” si shprehishmëri dhe diapazon i vetë përmasave njerëzore.   Parathënia e Vëllimit Poetik “Përmasa e Eklipsit” të autores Rabije Bytyqi      Nga : Agron Shele   Kontakti me poezinë e Rabije Bytyqit është një surprizë … Continue reading

Miradije Maliqi, një personalitet i njohur i prozës dhe poezisë, me një kontribut të madh për letërsinë shqipe në diasporë. / Nga : Fatime Kulli

Miradije Maliqi, një personalitet i njohur i prozës dhe poezisë, me një kontribut të madh për letërsinë shqipe në diasporë.   “…se zgjohem Ëndërroj”, poezi bashkëkohore, moderne     Nga : Fatime Kulli     Duke lexuar poezinë e Miradije … Continue reading

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin “Vellezërit John & Jim BELUSHI” të autorit Abaz Hoxha

  Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin  “Vëllezërit John & Jim BELUSHI” të autorit  Abaz Hoxha.     Titulli librit: Vëllezërit John & Jim BELUSHI Autori: Abaz Hoxha     Roland Lushi   Shtëpia Botuese “ADA” Rruga: Nasi Pavllo Nr.20 E-mail: rlushi@yahoo.it Cel: … Continue reading