Publikohet Vëllimi Poetik “Koha tjetër” i autorit Nikollë Loka, reaktim të poetit Zef Zefi dhe parathënie nga Agron Shele.

    Publikohet Vëllimi Poetik “Koha tjetër” i autorit Nikollë Loka, reaktim të poetit Zef Zefi dhe parathënie nga Agron Shele.     Poezia si intuivitet i ndërgjegjeve moderne krijuese   Nga Agron Shele   Në aureolën e poezisë bashkëkohore … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Prostitutë më bëri nëna ” të autores Bukurie Bushati .

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin   “Prostitutë më bëri nëna ”  të autores  Bukurie Bushati .     Titulli: Prostitutë më bëri nëna Autore: Bukurie Bushati Korrektore: Klaudia Malaj Redaktore: Klaudia Malaj Kopertina: Valdete Berisha Botim i parë, 2015 Tirazhi: … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin poetik “ NËPËR AEROPORTE SHQIP FLET NATA ” të autorit Ramiz Kuqi .

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon Vëllimin poetik  “ NËPËR AEROPORTE SHQIP FLET NATA ”  të autorit  Ramiz Kuqi .      Titulli: NËPËR AEROPORTE SHQIP FLET NATA Autor: Ramiz KUQI   Redaktimi letrar e gjuhësor: Prend BUZHALA Ballina: Shaban Osmani   … Continue reading

Promovohet në Bruksel libri me tregime i autorit Lekë Pervizi, “Dans les cercles de l’enfer” ( Rrathët e Ferrit). / Nga Agron Shele

  Promovohet në Bruksel libri me tregime i autorit Lekë Pervizi,  “Dans les cercles de l’enfer” ( Rrathët e Ferrit).     Nga Agron Shele     Në ambientet e Qendrës Kulturore “Flandrër “ Bruksel, u zhvillua promovimi i Veprës … Continue reading