Nderim e kujtim: HALIL HAXHOSAJ, QË SOLLI “PUHIZË SHPIRTI”, NË BIBLIOTEKËN TIME… / Nga: Prof. Murat Gecaj; publicist e studiues

Nderim e kujtim: HALIL HAXHOSAJ,  QË SOLLI “PUHIZË SHPIRTI”,                          NË BIBLIOTEKËN TIME… Nga: Prof. Murat Gecaj          publicist e studiues Një njoftim i dhimbshëm u publikua dje, në faqe të ndryshme të Internetit!…Është ndarë përgjithnjë nga jeta, kolegu dhe … Continue reading

BOTA E TËRBAÇIT NËPËRMJET POLIFONISË FEMËRORE ( Më në fund të fillimit, me një repertor të zgjedhur ylberor ) / Nga : Albert HABAZAJ – Drejtues artistik i Grupit “10 shqiponjat e Tërbaçit”

BOTA E TËRBAÇIT NËPËRMJET POLIFONISË FEMËRORE Më në fund të fillimit, me një repertor të zgjedhur ylberor   Nga : Albert HABAZAJ, drejtues artistik i Grupit “10 shqiponjat e Tërbaçit”, Vlorë Më në fund të fillimit! Grupi i Vajzave të … Continue reading

“POEZITË E MIA JANË PRITUR MIRË DHE LEXUESIT MË KANË NXITUR, QË TË SHKRUAJ ENDE MË SHUMË…” ( Bisedë me krijuesen vlonjate, Rudina Mërkuri-Papajani ) / Nga: Prof.Murat Gecaj; publicist e studiues

“POEZITË E MIA JANË PRITUR MIRË DHE LEXUESIT MË KANË NXITUR, QË TË SHKRUAJ  ENDE MË SHUMË…”                          (Bisedë me krijuesen vlonjate, Rudina Mërkuri-Papajani) Nga: Prof.Murat Gecaj          publicist e studiues   Përshëndetje, mike Rudina! Është kënaqësi, që po e … Continue reading