Një libër, tregues i vlerësimit dhe krenarisë për filozofinë popullore / Nga: Vera Istrefaj

Një libër, tregues i vlerësimit dhe krenarisë për filozofinë popullore                                                                   Dy fjalë për librin “Anekdota                                                 … Continue reading