Shtëpia Botuese ”MUZGU” publikon vëllimin poetik “Ish’  i madh qyteti im i vogël” të autorit  Abdi Përgjegja / Parathënie dhe botimi i librit nga Botuesi Mark Simoni

Shtëpia Botuese” MUZGU” publikon vëllimin poetik “Ish’  i madh qyteti im i vogël ” të autorit  Abdi Përgjegja   AH QYTETET! Nëse do të bënim një hartë të madhe, (me të gjithë qytet e botës), dhe në vend të qyteteve … Continue reading