GRUAJA SHQIPTARE NË LIBRIN ANTOLOGJIK “ELITAT E MOHUARA …, KRENARI KOMBËTARE” TË VILHLEME VRANARI HAXHIRAJT. MISIONI DHE MESAZHET E AUTORES / Nga: Albert Habazaj

  GRUAJA SHQIPTARE NË LIBRIN ANTOLOGJIK “ELITAT E MOHUARA …, KRENARI KOMBËTARE” TË VILHLEME VRANARI HAXHIRAJT. MISIONI DHE MESAZHET E AUTORES Shkurtore Në kumtesën e tij poeti, studiuesi dhe bibliografi Albert Habazaj, drejtor i Bibliotekës Shkencore “Nermin Vlora Falaschi” të … Continue reading

Esmeralda Husaj (Shqipëri)

  Esmeralda Husaj (lindur në Tiranë, Shqipëri, më 1986), ka studjuar në Universitetin e Tiranës në degën e filozofisë. Ndjesia artistike ishte e menjëhershme pasi kristalizoi tek kjo poete një stil origjinal poetik duke përcjellë një frymë filozofie në të … Continue reading