Poezi nga Anila Kruti

Poezi nga Anila Kruti     Gjallë   Jam lindur në një ditë korriku në një vapë të madhe ku zhuriste dielli dhe këndonin gjinkallat. Në dhomën e maternitetit ime më vuante dhimbjet e lindjes me siguri është trishtuar shumë … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Ëndërr jete” të autores Klementina Hristina Tesho

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Ëndërr jete” të autores Klementina Hristina Tesho Titulli: Ëndërr jete Autore: Klementina Hristina Tesho Korrektor: Çelik Petriti Botimi i parë, 2020 Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha të drejtat i takojnë autores Roland … Continue reading