Shtëpia Botuese “ADA” publikon  librin me Epigrame  “Çmenduria e njëshit” të autorit Ded Nikoll Luca (Deniluja)

Shtëpia Botuese “ADA” publikon  librin me Epigrame  “Çmenduria e njëshit” të autorit Ded Nikoll Luca (Deniluja) Lind pyetja: Përse autori nuk thotë çmenduria e dyshit.. apo e treshit? Ded Nikoll Luca përqëndrohet tek njëshi! … Njëshi mund të jetë burri … Continue reading

Poezi nga Odise Kote

Poezi nga Odise Kote   ILUZIONET … Në brinjë të erës, në brinjë moskuptimesh, në acar, rendën Iluzionet. Rranë, u gremisën në hone tmerri. Lodhur mëkatesh, mugëtirës, humbinës, në mjegullnajë, përpirë pandehmash, nga heshtja dhe terri. U gremisën, si vdekja … Continue reading