Poezi nga Esmeralda Husaj

Poezi nga Esmeralda Husaj     ***   Duar që zgjaten pafundësisht, si të kenë humbur, prekjen, rrokullimën. A humbet hiçi në gjithësi, apo gjithësia në hiç? Tingujt mbërritën. Çelën gurgullimën.

Susana Roberts (Argentina)

  Susana Roberts- Argentinian poet-writer-translator-peacemaker   Resides in Trelew- Chubut-Patagonian, Argentina, dedicated to the Culture of Peace Dr. Litt Honoris Causa-WAAC-2009. Member of Life of WAAC.Ca.EEUU. Ambassador of Peace by Mil Milennia.org- Pea.org-(Senate of Argentine Nation (Unesco-Unicef). Vice. Dir. IFLAC- … Continue reading

Interesimi i institucioneve shkencore franceze për Dodonën pellazge në harkun kohor të një shekulli e gjysmë dhe kontributi i kërkuesit shkencor Gilles De Rapper / Nga: Kujtim Mateli

Interesimi i institucioneve shkencore franceze për Dodonën pellazge në harkun kohor të një shekulli e gjysmë dhe kontributi i kërkuesit shkencor Gilles De Rapper Autori i parë francez më i rëndësishëm që e kërkoi Dodonën në të gjithë territorin e … Continue reading