AGIM MATO, POET I THELLËSISË DHE GJERËSISË SË MENDIMIT POETIK (Shënime kritike mbi profilin krijues dhe vëllimin poetik “Buka e fjalëve” të Agim Matos) / Nga: Bardhyl Maliqi

  AGIM MATO, POET I THELLËSISË DHE GJERËSISË SË MENDIMIT POETIK Shënime kritike mbi profilin krijues dhe vëllimin poetik “Buka e fjalëve” të Agim Matos. PROFILI… Për Agimin së pari më ka folur im atë dhe Ilmi Jupja, mësuesi im … Continue reading

Isaac Cohen (Isrel)

  Isaac Cohen (Isrel) Isaac Cohen was born in Beer- Sheva, Israel, in 1960. Now he live in Tel-Aviv, Israel. His mother Mazal Cohen was a teller folk stories. He received B.A. with Distinction in History from “Ben Gurion Univercity, … Continue reading