QASJE ME ARTIN GOJOR E POEZISË SË PJETËR BUDIT (Përsiatje rreth një aspekti të veçantë të studimit “Pjetër Budi poet dhe prozator” të Anton Nikë Berishës) / Nga: Timo Mërkuri

QASJE ME ARTIN GOJOR E POEZISË SË PJETËR BUDIT Përsiatje rreth një aspekti të veçantë të studimit “Pjetër Budi poet dhe prozator” të Anton Nikë Berishës Interesimi im për t’u njohur më gjerësisht me jetën dhe me veprën e Pjetër … Continue reading

Sillma / Poezi nga Enxhi Drapi

Poezi nga Enxhi Drapi Sillma Më gjej një dashuri të palodhshmeQë kurrë ska sjellë ankth e vuajtjeGjeje një, qoftë edhe e motçmeMa trego e më tërhiq vërejtje. Kërkoje atë ndjenjë tokësoreQë ska gëzuar ndonjëherë luhatjeShikoje në do, me pamje qielloreShpresoj … Continue reading

Poezi nga Leoreta Xhaferi

Poezi nga Leoreta Xhaferi   *** Dikur….I këndonin me afsh e zjarr dashurisë me shikim të parëEndeshin këmbëzbathur kalldrëmeve drejt kurrkundit. Sot, flokëthinjur, përulur, në heshtje vrasin krenarinë, përkundur prehrit të dashurisë me shikim të fundit………

Ali Al Hazmi (Saudi Arabia)

Ali Al Hazmi (Saudi Arabia) Born in Damadd, Saudi Arabia 1970, , Ali startedpublishinghispoetry in a varietyof local and Arabicinternational . He International PoetryFestivalsincluding; Costa Rica (2013), Spain (2014), Uruguay (2015), Cuba, Colombia and Turkey (2016), Italy and Romania (2017) … Continue reading

Poems by Huguette Bertrand / Translated into Bengali by Professor Dr. Masudul Hoq

  Poems by Huguette Bertrand     ———–ফরাসি-কানাডিয়ান কবির কবিতা ———-   চাঁদের সংলাপ ও অন্যান্য কবিতা   মূল:হুগুয়েট বার্ট্রান্ড রূপান্তর : মাসুদুল হক     আশার বিষয় (A matter of hope)   যুগে যুগে আলো এখনও জ্বলছে গভীর রাতে … Continue reading

Fog Man – Videopoem by Michael Lee Johnson

Fog Man – Videopoem by Michael Lee Johnson

Memories are always in the distant harbor of your mind. We rerun over again how things were then, how events could have turned out better, faces frozen in time. Some memories are pleasant; some are reoccurring nightmares—the love affairs that linger over the years, the images that refuse to go away. The Fog Man is trapped in his foggy haze.

Michael Lee Johnson lived ten years in Canada, Vietnam era. Today he is a poet in the greater Chicagoland area, IL. He has 247 YouTube poetry videos. Michael Lee Johnson is an internationally published poet in 43 countries, several published poetry books, nominated for 4 Pushcart Prize awards and 5 Best of the Net nominations. He is editor-in-chief of 3 poetry anthologies, all available on Amazon, and has several poetry books and chapbooks. He has over 542 published poems. Michael is the administrator of 6 Facebook Poetry groups. Member Illinois State Poetry Society: http://www.illinoispoets.org/.