Fragmente nga Prushi i bukurisë . ( Përsiatje poetike për artin e fjalës së Prof Anton Nikë Berisha ) / Cikël prej katërmbëdhjetë imazhesh poetike të bukurisë së artit të fjalës.

  Anton Nikë Berisha   Fragmente nga Prushi i bukurisë . Përsiatje poetike për artin e fjalës së Prof Anton Nikë Berisha. (Cikël prej katërmbëdhjetë imazhesh poetike të bukurisë së artit të fjalës) Botim në dy gjuhë, shqip dhe italisht. … Continue reading