NJË LIBËR ME KONTURE PËRSOSMËRIE / ( Mbi vëllimin poetik “Ag muzgu“ të poetit Sadik Krasniqi – Shtëpia Botuese “Faik Konica”, 2014 ) / NGA: FERDINAND LAHOLLI

  NJË LIBËR ME KONTURE PËRSOSMËRIE Mbi vëllimin poetik “Ag muzgu“ të poetit Sadik Krasniqi Shtëpia Botuese Faik Konica, 2014       NGA: FERDINAND LAHOLLI     Merr në dorë librin “Ag muzgu“ të autorit Sadik Krasniqi, dhe që … Continue reading

LEXIM DHE STUDIM NDRYSHE I VEPRËS SË PJETËR BUDIT ( Anton Nikë Berisha, Pjetër Budi poet dhe prozator. Studim monografik. Luigi Pellegrini Editore, Cosenza 2015, f. 335. ) / Nga : Prof. dr. Zeqirja Neziri

LEXIM DHE STUDIM NDRYSHE I VEPRËS SË PJETËR BUDIT   ( Anton Nikë Berisha, Pjetër Budi poet dhe prozator. Studim monografik. Luigi Pellegrini Editore, Cosenza 2015, f. 335. )      Nga : Prof. dr. Zeqirja Neziri     Anton … Continue reading

Juria e Panairit Kombëtar të Librit “Fieri 2015” jep vlerësimin : Romani më i mirë i vitit “Të gjithë premtojnë Parisin” të shkrimtarit Nasi Lera. / Nga Irena Toçi

  Juria e Panairit Kombëtar të Librit “Fieri 2015” jep vlerësimin  :  Romani më i mirë i vitit   “Të gjithë premtojnë Parisin” të shkrimtarit Nasi Lera.     Nga : Irena Toçi     “Të gjithë premtojnë Parisin”, është romani … Continue reading