SERVETE KASTRATI: SI MË LINDI DHE U ZHVILLUA PASIONI PËR PUNIMET ARTISTIKE TË ARTIZANATIT, ME MOTIVE KOMBËTARE SHQIPTARE… / Nga: Prof.Murat Gecaj; publicist e studiues-Tiranë

SERVETE KASTRATI: SI MË LINDI DHE U ZHVILLUA PASIONI PËR PUNIMET ARTISTIKE TË ARTIZANATIT, ME MOTIVE KOMBËTARE SHQIPTARE…   Nga: Prof.Murat Gecaj publicist e studiues-Tiranë       Servete Kastrati, duke punuar…     1.Siç mund ta dishë dhe ti, … Continue reading