Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Tavolina e rezervuar” të autorit Delo Isufi dhe me redaktim e parathënie nga Viron Kona.

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon vëllimin poetik ” Tavolina e rezervuar”  të autorit Delo Isufi dhe me redaktim e  parathënie nga Viron Kona.     Autori: Delo Isufi Titulli: Tavolina e rezervuar Poezi Redaktor: Viron Kona Recensensat: Halil Xani, Skënderaj Sejdi Berisha, Pejë … Continue reading