Rehmat Changaizi

Rehmat Changaizi Poet, writer and philosopher.   He belongs from Punjab, Pakistan. He graduated in Homeopathic medicine and graduated in Law from  M.I.U.  Azad Jammu & Kashmir.  He completed  master degree in Urdu literature from University of  Sargodha, Pakistan. The … Continue reading

Vojsava Nelo: “Nëpër vorbullat e mistereve” – Autorja Vojsava Nelo flet për botimin më të ri dhe letërsinë: “Shkruaj sepse kështu jetoj” / Intervistoi: Qamil Xhani

Vojsava Nelo: “Nëpër vorbullat e mistereve” Autorja Vojsava Nelo flet për botimin më të ri dhe letërsinë: “Shkruaj sepse kështu jetoj”   Intervistoi: Qamil Xhani   Shkrimtarja Vojsava Nelo tashmë, vjen me një tjetër krijim që premton sukses. Novela “Nëpër … Continue reading