Fryma poetike, si valëzim dhe trazim i detit të shpirtit ( Parathënia e vëllimit poetik “Në detin e syve të tu” të autores Marjeta – Shatro Rrapaj ) / Nga: Agron Shele

Fryma poetike,  si valëzim dhe trazim i detit të shpirtit Parathënia e vëllimit poetik  “Në detin e syve të mi” të autores Marjeta – Shatro Rrapaj    Nga:  Agron Shele   Vëllimi poetik “ Në detin e syve të mi “ … Continue reading

Poezi nga Seti Vladi

Poezi nga Seti Vladi     GËRSHET STINOR   Kur pyjet nga larg në dukje dremisin mga brenda pranvera puth erën e tërfilit, tufane gjelbërimesh mjegullat grisin, më e bukura gosti, këngë e bilbilit. Në petale vere parqesh përkundemi me … Continue reading