Poezi nga Zamira Agalliu

Poezi nga Zamira Agalliu   Thëngjijtë e mallit Shkëndijave të flakës përplas fjalët e mia. Fjalë të hirta i fryjnë thëngjijve të mallit që brenda meje rrinë ndezur. Thëngjij që rrëmbejnë njëri_tjetrin dhe ndezin ajrin e ndjenjës sime të lagur … Continue reading

Адольф Шведчиков (РОССИЯ) / Иллюстрации: Александр Галаганов

    © Adolf Shvedchikov (RUSSIA) ETERNAL DOUBTS (Collection of poems)   © Адольф Шведчиков (РОССИЯ) ВЕЧНЫЕ СОМНЕНЬЯ   (Сборник стихотворений)   © Адольф Шведчиков Вечные сомненья (Сборник стихотворений)   © Adolf Shvedchikov Eternal doubts (Collection of poems) All rights reserved No … Continue reading