Poezi nga Teuta Osmani

Poezi nga Teuta Osmani   DUARTROKITJE Vërtet duartrokasim ngaherë deri sa duart tona ndizen, edhe gishtave u mbetet shenjë deri në ftohje të tyre nxihen! Duartrokitjet ishin të parat gëzimi që mësuam atëherë kur ishim ëngjëj ,dhe deri tani sa … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ‘’Rënkimet e vjeshtës’’ të autores Oltjona Selamaj.

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ‘’Rënkimet e vjeshtës’’ të autores Oltjona Selamaj. Ndërkohë që pritej botimi i vëllimit: “Rënkimet e vjeshtës”, një ngjarje e rëndë dhe e papritur, tronditi familjen e Oltjonës, dhe kjo ngjarje, është shkuarja nga jeta … Continue reading

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ, ΔΟΚΙΜΙΟ-ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΙΗΤΗ ALI PODRIMJA / Dinos S. Koubatis

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ, ΔΟΚΙΜΙΟ-ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΙΗΤΗ ALI PODRIMJA, με τίτλο “Ali Podrimja, in Memoriam”, ο οποίος υπήρξε φίλος καρδιάς, μόλις εχθές κυκλοφόρησε εχθές στο Κόσοβο, πέντε χρόνια μετά τον αδόκητο θάνατό του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους … Continue reading