Poezi nga Remzi Limani

Poezi nga Remzi Limani   PIKAT E ËNDRRAVE Çfarë të bëj me currilin e ëndrrave? Të bekuarat… bëhen lumë dhe vërshojnë nëpër të çarat e mendes së fjetur S’i t’i sistemoj pikat e ëndrrave, të mos ngrijnë? Nëpër shtërngata vitesh … Continue reading