Poezi nga Agron Shele

Poezi nga Agron Shele Gjuhë nga gjuha e nënës sime Shumë ëndrra ndjekin pas rininë time botën, kur para sysh e afroja shikoja meridianët si ndanin kontinente dhe paralelet vijëzuar ndër oqeane s’ harroja të ndiqja trajektore avionësh lundruar përmes … Continue reading