MARIAN EIKELHOF, THE MOST RELEVANT ACTIVIST POET FROM NETHERLANDS, IS INTERVIEWED BY TATJANA DEBELJAčKI

MARIAN EIKELHOF, THE MOST RELEVANT ACTIVIST POET FROM NETHERLANDS, IS INTERVIEWED BY TATJANA DEBELJACKI https://licalm.wordpress.com/2017/09/26/marian-eikelhof-the-most-relevant-activist-poet-from-netherlands-is-interviewed-by-tatjana-debeljacki/   Can you tell us something about your youth and background? – The most beautiful period of my life was childhood. My love and harmony … Continue reading

Kur flet dhe shkruan me gjuhën e bilbilave ( Recension i librit “Shitësi i vogël i kekëve” të shkrimtarit Viron Kona) / Nga: Bashkim Saliasi, recesent

Kur flet dhe shkruan me gjuhën e bilbilave           “Bilbilat zë bukur sfidojnë zërat çjerrës të egërsirave të pyllit”   Nga: Bashkim Saliasi Recenseion  i librit  “Shitësi i vogël i kekëve” të shkrimtarit Viron Kona Një takim i rastësishëm afër … Continue reading