Shtëpia Botuese ” Skandërbeg Books” : Pesë qoshet ( Roman) – Mario Vargas Llosa – Kur një gazetare kurajoze mund ta shpëtojë një vend nga diktatura… dhe mbetjet e saj” / Botuesja: Flutura Açka

Kur një gazetare kurajoze mund ta shpëtojë një vend nga diktatura… dhe mbetjet e saj “Pesë qoshet” romani më i ri nga nobelisti i vitit 2010, Mario Vargas Llosa nën përkthimin e Erjon Karabolli nga Skandërbeg Books Lexojeni me urimin … Continue reading