Besa Myftiu dhe shkrimtari Ylljet Aliçka janë pjesë e dy takimeve letrare të Bibliotekës Universitare të Gjuhëve dhe Civilizimeve “Boulac”, në Paris / Nga: Irena Toçi

Besa Myftiu dhe shkrimtari Ylljet Aliçka janë pjesë e dy takimeve letrare të Bibliotekës Universitare të Gjuhëve dhe Civilizimeve “Boulac”, në Paris Të dashur miq të Botimeve Toena, kemi kënaqësinë t’ju japim një lajm të mirë që ka lidhje me zhvillimet … Continue reading