“Loja e rruazave prej qelqi” Roman (në dy vëllime) – HERMAN HESE *Laureat i Çmimit Nobel / Përktheu në shqip: Aristidh Ristani

“Loja e rruazave prej qelqi” Roman (në dy vëllime) – HERMAN HESE *Laureat i Çmimit Nobel Fragment nga kapitulli  “Poezitë e nxënësit dhe të studentit” ANKIM  S’qëndrojmë dot në një vend. Jemi vetëm rrëke, rrjedhim e marrim çdo formë që kudo ndeshim, … Continue reading