NGÀN NĂM KHÔNG QUÊN – Hiền Anh Và Tốp Ca H&A | Nhạc và Lời Ngọc Lê Ninh

NGÀN NĂM KHÔNG QUÊN – Hiền Anh Và Tốp Ca H&A | Nhạc và Lời Ngọc Lê Ninh

Ç’TI BËJ SHPIRTIT? (Impresione nga vëllimi poetik ”Çti bëj shpirtit” të poetit Hekuran Halili) / Nga: Prof. Dr. Resmi Osmani    

Ç’TI BËJ SHPIRTIT? Impresione nga vëllimi poetik ”Çti bëj shpirtit” të poetit Hekuran Halili Në krijuesit e fushës së arteve me origjinë nga çamëria,qofshin poetë, prozatorë, skenaristë, skulptorë apo piktorë dhe të fushave të tjera, Çamëria, ka vendin e saj. … Continue reading