Recension i librit –“Prindërimi dhe efektet e tij në mësimdhënien bashkëkohore” (Libër Socio – Pedagogjik) /  Nga: Lekë Mrijaj, publicist e studiues

Recension i librit –“Prindërimi dhe efektet e tij në mësimdhënien bashkëkohore”  (Libër Socio – Pedagogjik) Libri “Prindërimi dhe efektet e tij në mësimdhënien bashkëkohore” (Libër Socio – Pedagogjik) i bashkautorëve Besjana I. Rexhepi dhe Kastriot I. Veselaj, shikuar profesionalisht hollë … Continue reading