Poezi nga Sofia Doko Arapaj

Poezi nga Sofia Doko Arapaj     Harmoni   Nuk jam ajo kërkoni…, kërkoni…, kërkoni…, kërkoni…! Emrin dhe mbiemrin, m’ a morët…, m’ a morët Dhe’, vjollcat nuk çelën më, kurrë në shpirtin tim Nuk çelën…, nuk çelën …,nuk çelën…, … Continue reading

Poezi nga Rudina Muharremi Beja

Poezi nga Rudina Muharremi Beja   *** Një rrudhë më shumë ishte shtuar, ditës së gjatë, fytyrës, ku sy të trishtë humbisnin hekurave të padukshëm të një rrethimi me maska të fshehta mashtrimit fëmijënor, zhytyr në një lumturi të rreme… … Continue reading