Shtëpia Botuese “Ada” publikon përmbledhjen poetike “100 Poetë për dashurinë” me Lirika shqiptare dhe Botërore / Botues: Roland Lushi

  Shtëpia Botuese “Ada” publikon përmbledhjen poetike “100 Poetë për dashurinë” me Lirika shqiptare dhe Botërore Duke filluar nga data 7 shkurt 2022 te librari Albania, librari Art’s, librari Qendra Stefan dhe librari Ada, shtëpia botuese ADA hedh në treg … Continue reading