NËPËR LABIRINTHET DHE DIAPAZONET E KRIJIMTARISË SË SHKRIMTARIT EDMOND SHALLVARI

NËPËR LABIRINTHET DHE DIAPAZONET E KRIJIMTARISË SË SHKRIMTARIT EDMOND SHALLVARI http://floripress.blogspot.be/2013/11/neper-labirinthet-dhe-diapazonet-e.html   nga  Dhimitër Nica Edmond Shallvari është afirmuar tashmë në letrat,shkrimet dhe mbarë letërsinë shqipe.Është afirmuar plotësisht si poet. Është afirmuar plotësisht si shkrimtar.Në fushën poetike ka botuar katër … Continue reading

Poems by Adolf Shvedchikov (Russia)

   Poems by Adolf Shvedchikov (Russia)        Adolf Shvedchikov (Russia)       Адольф Шведчиков (Россия)     МИР ХХI ВЕКУ История ничему не учится, Разве может такое быть? Рождаемся мы, чтобы мучиться, Или всё-таки, чтобы жить? Какие … Continue reading