RRËFIME SA TË NATYRSHME AQ DHE POETIKISHT TË NGRITURA ( Parathënia e Romanit “Çanta e mistershme” e autorit Erjon . Hamdi Muça ) / Nga Anton Nikë Berisha

RRËFIME SA TË NATYRSHME AQ DHE POETIKISHT TË NGRITURA   Parathënia e Romanit  “Çanta e mistershme” e autorit Erjon  Hamdi Muça            Nga Anton Nikë Berisha       “I lumtur është artisti që ngre përmendoren … Continue reading