Poezia si urë malli dhe dashurie drejt njerëzve. ( Rreth përmbledhjeve poetike “Qyteti i arratisur” dhe “Një grua mbi urë të Bosforit” të poetes Ollga Selmani ) / Nga Hyqmet HASKO

Poezia si urë malli dhe dashurie drejt njerëzve.   Rreth përmbledhjeve poetike “Qyteti i arratisur” dhe “Një grua mbi urë të Bosforit” të poetes Ollga Selmani     Nga Hyqmet HASKO   Kur lexon poezinë e poetes Ollga Selmani, të … Continue reading

Ditën e martë, 22 Shtator, në orën 11, në sallën e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, bëhet i njohur emri dhe vepra e autorit që është përzgjedhur nga Juria Shqiptare për t’u paraqitur në kompeticionin ndërballkanik për çmimin letrar “Balkanika 2014”. / Nga Irena Toçi

Ditën  e martë, 22 Shtator, në orën 11, në sallën e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, bëhet i njohur emri dhe vepra e autorit që është përzgjedhur nga Juria Shqiptare për t’u paraqitur në kompeticionin ndërballkanik për çmimin letrar “Balkanika 2014”. … Continue reading