Ditën e martë, 22 Shtator, në orën 11, në sallën e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, bëhet i njohur emri dhe vepra e autorit që është përzgjedhur nga Juria Shqiptare për t’u paraqitur në kompeticionin ndërballkanik për çmimin letrar “Balkanika 2014”. / Nga Irena Toçi

Ditën  e martë, 22 Shtator, në orën 11, në sallën e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, bëhet i njohur emri dhe vepra e autorit që është përzgjedhur nga Juria Shqiptare për t’u paraqitur në kompeticionin ndërballkanik për çmimin letrar “Balkanika 2014”.

 

 

Gjatë kësaj konference ju do të njiheni edhe me emrat e shkrimtarëve që janë zgjedhur nga gjashtë vendet e tjera të Ballkanit dhe që do të konkurrojnë me shkrimtarin shqiptar për çmimin letrar “Balkanika 2014”.

 

Ju mirëpresim!

 

 

 

irena toci

Irena Toçi

Drejtore e Përgjithshme

 

Botimet Toena

Rruga “M. Gjollesha”

K.P.1420

Tirane – Albania

Cel. ++355 68 20 677 11

Tel. ++355 422 40 116; 422 58 893

Fax ++355 422 40 117

irena.toci@gmail.com

botimet.toena@gmail.com

redaksia@toena.com.al

 

http://www.toena.com.al

Facebook: Botimet Toena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s