Lidhja e Shkrimtarëve Kosovë në bashkëpunim me Lidhjen e Shkrimtarëve – Dega Kukës organizojnë eventin “ Drini poetik” në Pallatin e Kulturës “ Hasan Prishtina” në Kukës. / Nga Lulzim Hajdari

  Lidhja e Shkrimtarëve Kosovë në bashkëpunim me Lidhjen e Shkrimtarëve – Dega Kukës organizojnë eventin “ Drini poetik” në Pallatin  e Kulturës “ Hasan Prishtina” në Kukës.   Nga Lulzim Hajdari     Kukësi dhe kuksianët në bashkëpunim me … Continue reading

Panairi i Librit ” Prishtinë- 2016 ” : Shtëpia Botuese ” Toena” promovon romanin “E bukura e të zotit” të shkrimtarit francez Albert Cohen dhe përkthim nga Amantia Kapo / Nga Irena Toçi

  Ftesë :    Shtëpia Botuese ” Toena” promovon romanin  “E bukura e të zotit” të shkrimtarit francez Albert Cohen dhe përkthim nga Amantia Kapo     Ju ftojmë në promovimin e romanit  “E bukura e të zotit” të shkrimtarit francez Albert Cohen me praninë … Continue reading

Poezi nga Teuta Osmani

  Poezi nga Teuta Osmani     Ëndrra…   Ëndrra shohim përditë ëndrra u bëmë qysh kur kemi hapur sytë. Ëndrra më ndjek  pas, kufijve të vizioneve që prekin perëndimet si një emër që nyjëzon jetën pafajësi ashtu… endur pas … Continue reading