Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin me tregime dhe novela” Rruga “Miss Durham” të autorit Viron Kona

Shtëpia Botuese ” ADA” publikon librin me tregime dhe novela” Rruga “Miss Durham” të autorit Viron Kona Titulli: Rruga “Miss Durham” Tregime dhe novela Viron Kona Prozë Redaktor: Dr. Bajram Mejdiaj Recensa:Sejdo Harka,Petrit Malushi, Piktor:Brunilda Braho(Beqiri)   Roland Lushi Shtëpia Botuese … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Luksi i pakicës mjerimi i shumicës” të autorit Ded Nikoll Luca (Denilu)

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “Luksi i pakicës mjerimi i shumicës” të autorit Ded Nikoll Luca (Denilu) Autori : Ded Nikoll Luca (Denilu) Titulli: Luksi i pakicës mjerimi i shumicës Redaktore: Dorjana Sterkaj Ballina: Agim Sulaj Botimi i parë, 2018 … Continue reading

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Shoqata e Artistëve Shqiptarë të Kroacisë “Dea”, prezantoi librin për gratë më të shquara në historinë shqiptare nga lashtësia e deri në kohët moderne.

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Shoqata e Artistëve Shqiptarë të Kroacisë “Dea”, prezantoi librin për gratë më të shquara në historinë shqiptare nga lashtësia e deri në kohët moderne ZAGREB, të premten, më 9 mars 2018, në orën … Continue reading