Poezi nga Zyba Hysa

Poezi nga Zyba Hysa   TI MË FAL NGJYRA ZEMRE Atë q’duam, është si Zoti, Po e thirrëm vjen fluturim, Kështu bën edhe m’i forti,  Kështu, Unë, o shpirti im! Thjesh një “klik” në mendje, Hapet sipari i historisë sonë, … Continue reading

Shtëpia Botuese ” Lena Graphic Design ” i jep autorit Nehat Jahiu Çmimin “Adem Jashari” në shenjë të kujtimit të Pranverës së 81-s.

Shtëpia Botuese ” Lena Graphic Design ” i jep autorit Nehat Jahiu Çmimin “Adem Jashari” në shenjë të kujtimit të Pranverës së 81-s.

Në kuadrin e eventeve kulturore dhe përkujtimit të datave historikë në Kosovë për kontribut të veçantë, Shtëpia Botuese ” Lena Graphic Design ” i jep autorit Nehat Jahiu Çmimin “Adem Jashari”, në shenjë të kujtimit të Pranverës së 81-s.

 

ATUNIS GALAXY ANTHOLOGY – 2019 / A PUBLICATION OF POETICAL GALAXY ATUNIS

ATUNIS GALAXY ANTHOLOGY – 2019 http://www.lulu.com/shop/atunis-board-of-directors/atunis-galaxy-anthology-2019/paperback/product-24012861.html LEADERSHIP STAFF: Editor in Chief: Agron Shele https://atunispoetry.com/ Deputy Editor in Chief: Dr Muhammad Shanazar Deputy Editor in Chief : Hannie Rouweler Editor: Dr. Maria Miraglia Editor: Alicja Kuberska Editor: Lek Pervizi (Editor in … Continue reading

Anton Marku (Kosova)

Anton Marku (Kosova)   Anton Marku u lind më 15 gusht 1971 në Gjakovë. Shkollën fillore e të mesme i mbaroi në Gjakovë, ku kreu edhe Shkollën e Lartë Pedagogjike ‘‘Bajram Curri”-dega gjuhë dhe letërsi shqipe. Fakultetin juridik e përfundoi … Continue reading