Poezi nga Lida Lazaj

Poezi nga Lida Lazaj   PËR QIEJT` E ZBRAZUR Plasën flluskat pah poleni shpresëplot ra mbi lulet shumëngjyrëshe të kopshtit të jetës dhe mbi pyllin e shkrumbuar të verës së shkuar Fëmijët janë ndryrë nën sqetulla dhe brënda syve te … Continue reading