Manjolë në lulëzim (MAGNOLIA IN FIORE) – Poezi nga Cristina Vascon / Shkëputur nga vëllimi poetik “Përtej aromës së mollëve në lulëzim” – Finaliste në konkursin “Libri di-versi in diversi libri” organizuar nga Shtëpia Botuese “Libreria Editrice Urso” , Avola 2019- 2020

Poezi nga Cristina Vascon Shkëputur nga vëllimi poetik “Përtej aromës së mollëve në lulëzim” – Finaliste në konkursin “Libri di-versi in diversi libri” organizuar nga Shtëpia Botuese “Libreria Editrice Urso” , Avola 2019- 2020   Manjolë në lulëzim Dredhëza gjalpi … Continue reading

Të sfidoj poetikisht (POETICAMENTE TI SFIDO) – Poezi nga Miriam Vinci / Shkëputur nga vëllimi poetik “Ke guxim të më lexosh shpirtin dhe jo pamjen?” – Finaliste në konkursin “Libri di-versi in diversi libri” organizuar nga Shtëpia Botuese “Libreria Editrice Urso” , Avola 2019- 2020

Poezi nga Miriam Vinci   Shkëputur nga vëllimi poetik “Ke guxim të më lexosh shpirtin dhe jo pamjen?” – Finaliste në konkursin “Libri di-versi in diversi libri” organizuar nga Shtëpia Botuese “Libreria Editrice Urso” , Avola 2019- 2020     … Continue reading

Muza ime! (LA MIA MUSA!) – Poezi nga Agron Shele / Shkëputur nga vëllimi poetik “Muza ime” – Finalist në konkursin “Libri di-versi in diversi libri” organizuar nga Shtëpia Botuese “Libreria Editrice Urso” , Avola 2019- 2020

Poezi nga Agron Shele Shkëputur nga vëllimi poetik “Muza ime” – Finalist në konkursin “Libri di-versi in diversi libri” organizuar nga Shtëpia Botuese “Libreria Editrice Urso” , Avola 2019- 2020   Muza ime! Muza ime! Ç´bukuri fsheh brenda muzgjeve? Ç´ëndrra … Continue reading