Poezi nga Seli Murati

Poezi nga Seli Murati   HORIZONTI I MREKULLISË Kur deti e takon qiellin e kaltër Sytë takojnë horizontin e mrekullisë Ngjyrat e tij magjike i japin ndriçim botës Lindje e diellit sjell një befasi të bukur… Shikimi i saj shpaloset … Continue reading

غدا… (Tomorrow…) – Poem by Asoke Kumar Mitra / Translated into arabic by Hana Shishiny

Poem by Asoke Kumar Mitra غدا.. هنا السماء.. زرقاء زهرة.. لا اسم لها.. ستتفتح و كل يعود .. ليزهر من جديد. رسالتها.. مغلقة لا أحد يعلم… أريج الكلمات شعر ناعم حريري. . مضمخ بعطر المسك هناك قدر مرسوم.. في ضياء … Continue reading

Rehmat Changaizi (Pakistan)

Rehmat Changaizi (Pakistan)   Është Zyrtari Kryesor i Operacioneve në Soflay Inc., autor i librave me poezi :” Dea ime e bukur” , “Perëndeshë e bukur” dhe kryeredaktor i Antologjisë Vjetore të Poezisë Botërore “Pëshpëritjet e Soflay(Frymës)”.   Rehmat Changaizi … Continue reading