Poems by Nutan Sarawagi

Poems by Nutan Sarawagi   On Mother’s Day as I reminisce… Mother  ……hide me inside ***************** A blinding emotion cuts through my insurgent thought It questions …. my identity My being not understanding not my despairing thought Like a dark … Continue reading

Poezi nga Odise Kote

Poezi nga Odise Kote   PREKJA … Pikoi si muzikë e mbrëmjes përqafim i beftë krah mê krah, u përçikën buzë dashurie ndën pemē dhe thurima horizontin e përflak Ndjesia e prekjes a trill i triumfit, shkrepi si ekstazë dritësore, … Continue reading