Poezi nga Gladiola Busulla

  Poezi nga Gladiola Busulla     ***   Dhembja fanitej përtej pesëqind kështjellash. E muzgjet psherëtinin trishtim. Lumturia ime – në kreshmë, nga mbrëmja në agim. I zbova të gjitha mallkimet, djajtë, sharjet dhe blasfemitë… Prapa diellit i sprapsa… … Continue reading

Shtëpia Botuese “ATUNIS” publikon vëllimin poetik “DIKU MES MEJE E BOTËS” të autores Hasije Selishta Kryeziu

  Shtëpia Botuese “ATUNIS” publikon vëllimin poetik “DIKU MES MEJE E BOTËS” të autores Hasije Selishta Kryeziu   Titulli: DIKU MES MEJE E BOTËS (Poezi) Autore: Hasije Selishta Kryeziu Redaktor: Ma. sc. Dr. Sadik I. Gashi Recensent: Xhems Bytyqi Lektore: … Continue reading