Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me poezi, satira dhe fabula “XHEPAT E NDËRGJEGJES” të autores Dava Nikolli

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me poezi, satira dhe fabula “XHEPAT E NDËRGJEGJES” të autores Dava Nikolli   Titulli: XHEPAT E NDËRGJEGJES (Poezi-Satirë-Fabul) -Autore: Dava Nikolli -Redaktore & korrektore: Vjollca Shurdha -Kopertina Helena Mehuka -NB/.Redaktimi e korrektimi i këtij … Continue reading

Elham Hamedi (Iran)

  Elham Hamedi (Iran)   Elham Hamedi was born in 1967 in Iran – Shiraz. She is an international multimedia artist, poet and curator, a permanent member of the Iranian Visual Arts Scientific Association, a master’s degree in artistic research … Continue reading