Vdekje dhe Dëbim – Spastrimi etnik i myslimanëve osmanë (1821-1922) / Justin McCarthy ( Përgatiti materialin Bardhyl Selimi )

  Vdekje dhe Dëbim Spastrimi etnik i myslimanëve osmanë (1821-1922)   Justin McCarthy ALSAR 2015     Përgatiti materialin Bardhyl Selimi       Fragmente   f.16 Pushtuesit nga Mali i Zi dhe Serbia rrënuan, si fshatrat e shqiptarëve myslimanë, … Continue reading