Thekse vlerësimi për romanin “Zonja me të kuqe” të Majlinda Nana Rama / Nga Dan Kosumi ( Shkëputur nga Me Arteka )

  Thekse vlerësimi për romanin “Zonja me të kuqe” të Majlinda Nana Rama     Nga Dan Kosumi   ( Shkëputur nga Me Arteka ) http://www.mearteka.net/kritike/thekse-vleresimi-per-romanin-zonja-me-te-kuqe-te-majlinda-nana-rama-dan-kosumi/     Romani “ Zonja me të kuqe” promovohet në Europë… ( përgatitur nga … Continue reading

Reçenca letrare për vëllimin poetik “ Ciklon” të autores Irina Hysi. ( Autorët : Safet Hyseni, Agron Shele dhe parathënia nga Jorgo Malo )

  Reçenca letrare për vëllimin poetik “ Ciklon” të autores Irina Hysi. ( Autorët : Safet Hyseni, Agron Shele dhe parathënia nga Jorgo Malo )     Titulli: CIKLON   AUTORE : Irina Hysi Piktura e kopertinës dhe idea : Jani Zhonga Grafika … Continue reading

Poezi nga Fatbardha Xhani Myslimaj

  Poezi nga Fatbardha Xhani Myslimaj     UNË DO TË KUDESEM QË TI TË JESH MIRË                                                                                                                                          Ti mos u lodh të kuptosh ku qëndron sekreti im. Unë nuk jam e bukur format e mia i përsos lëvizja…   … Continue reading