MBRESA, NGA SHKOLLA SHQIPE “GJUHA JONË”, NË FILADELFIA-AMERIKË… (Një Flamur Kombëtar Shqiptar, dhuratë për ditën e parë të mësimeve) / Shkruan: Llazar Vero-publicist

  MBRESA, NGA SHKOLLA SHQIPE “GJUHA JONË”, NË FILADELFIA-AMERIKË… (Një Flamur Kombëtar Shqiptar, dhuratë për ditën e parë të mësimeve)   Shkruan: Llazar Vero-publicist   1.   Dita e parë e shkollës…. Cilin nuk emocionoi, nga të pranishmit në atë … Continue reading

MINA ÇAUSHI, NË UDHËN E PANDALUR TË KRIJIMTARISË LETRARE.. (Përuron dy libra me tregime, në Kamëz-Tiranë) / Nga: Prof.Murat Gecaj; publicist e studiues

MINA ÇAUSHI, NË UDHËN E PANDALUR TË KRIJIMTARISË LETRARE..                         (Përuron dy libra me tregime, në Kamëz-Tiranë)   Nga:  Prof.Murat Gecaj             publicist e studiues     Redaktori A. Zholi, duke folur për njërin nga librat e autores…   1. … Continue reading

Egzorçizmi i Shêjtnisë së Tij, Papës Leonit XIII, dhe paragrafi i zhdukun. / Përgaditi : Ilyricum Sacrum

Egzorçizmi i Shêjtnisë së Tij, Papës Leonit XIII, dhe paragrafi i zhdukun.   Përgaditi : Ilyricum Sacrum http://nenaekeshillittemire.blogspot.com/     Statujë e Arkengjëllit sh’Mikael në Ukrainë.     Lutja e egzorçizmit kundër satanit dhe engjëjve apostatë kjé hartue prej Shêjtnisë … Continue reading

NDARJE EMOCONUESE E KOLEGËVE DHE MIQËVE, PËR T’U TAKUAR PËRSËRI… (Me Hysë Hasën, veprimtar i njohur i Shoqatës “Bijtë e Shqipes”, Filadelfia-Amerikë) / Nga: Prof.Murat Gecaj; publicist e studiues

    NDARJE  EMOCONUESE E KOLEGËVE  DHE MIQËVE, PËR T’U TAKUAR PËRSËRI… (Me Hysë Hasën, veprimtar i njohur i Shoqatës “Bijtë e Shqipes”, Filadelfia-Amerikë)   Nga: Prof.Murat Gecaj         publicist e studiues     Hysë Hasa…(Tiranë, 10 tetor 2016)   … Continue reading