VLERA ARTISTIKE E FRAZEOLOGJISË NË POEZINË ÇAME [1] ( Shkëputur nga “Shqiptaria- Botim i Akademisë së Shkencave / Nga: Arqile Vasil Gjata

VLERA ARTISTIKE E FRAZEOLOGJISË NË POEZINË ÇAME [1] Vlera artistike e frazeologjisë në poezinë Çame [1] Nga: Arqile Vasil Gjata Përmbledhje Poezia çame përbënë një pasuri në historinë dhe kulturën tonë kombëtare me larminë e këngëve e poezive, me frymë … Continue reading