Ветви времени / Татьяна Теребинова

Татьяна Теребинова   Ветви времени Улыбка воина дышит в движеньи твоего пульса . Ночь сбросила нам божественное покрывало неведенья; пьют росу ожиданья саксаул и чинара. Ты – горящая лодка; твои волны – кипящая кровь мысли и ожёг одиночеством пустынной ночи. … Continue reading

MBI DISA VEÇANTI TË VEPRËS LETRARE PËR FËMIJË TË RIFAT KUKAJT (Me rastin e botimit të librit “VEÇANTI TË VEPRËS LETRARE PËR FËMIJË TË RIFAT KUKAJT” nga Argeta LMG, Tiranë 2020) / Nga: Anton Nikë Berisha

MBI DISA VEÇANTI TË VEPRËS LETRARE PËR FËMIJË TË RIFAT KUKAJT Me rastin e botimit të librit “VEÇANTI TË VEPRËS LETRARE PËR FËMIJË TË RIFAT KUKAJT” nga Argeta LMG, Tiranë 2020 Letërsia për fëmijë mund të mos përfillet me kusht … Continue reading

Poezi nga Sami Sherifi 

Poezi nga Sami Sherifi    AROMA E MOLLËVE TË THARA Ngarkuar me ëndrra Dhimbje E mallëngjim Në kopshtin tim të fëmijërisë Mes gjetheve të zverdhura të mollëve Ku hija e nënës më fshihet Po rikthehem Me nënën të ç’mallem Dhe … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Sikur të mos ishte shtator” të autores Gerta Bandilli

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Sikur të mos ishte shtator” të autores Gerta Bandilli Titulli: Sikur të mos ishte shtator Autor: Gerta Bandilli Redaktor: Arjan Kallço Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: … Continue reading