Shtëpia Botuese “Neraida” publikon librin me tregime “BAJAME E HIDHUR” (19 AUTORË QIPRIOTË), përkthyer në shqip nga poeti dhe Vangjel Zafirati

  Shtëpia Botuese “Neraida” publikon librin me tregime “BAJAME E HIDHUR” (19 AUTORË QIPRIOTË), përkthyer në shqip nga poeti dhe Vangjel Zafirati   “BAJAME E HIDHUR” (19 AUTORË QIPRIOTË)   Është titulli i librit me tregime që sapo qarkulloi nga … Continue reading

Tuğçe Tekhanlı (Cyprus)

  Tuğçe Tekhanlı (Cyprus)   Tuğçe Tekhanlı was born in 1990 in Nicosia, Cyprus. She has done her bachelor’s degree at the department of English-French Translation and Interpreting at Hacettepe University. She got her postgraduate certificate from the University of … Continue reading